Počítají s dobrým výsledkem, ne vítězstvím

Räikkönen, Kimi

Räikkönen, Kimi | foto: Scuderia Ferrari

FERRARI REVIEW - Předpoklady o prvenství v USA se najednou po kvalifikaci vytrácejí a oba jezdci používají jen spojení "dobrý výsledek", nikoli dříve používané slovo vítězství.

Felipe Massa, 3. místo
Jsem spokojen. Věřím, že zítra můžeme podat dobrý výkon. Z výsledku nejsme příliš šťastní, ale nesmíme na sebe být tvrdí. Na pole-position to bylo náročné a z třetího místa mám čistou stopu. Můžeme počítat s vyrovnanou rychlostí v závodě. Start je také velmi důležitou části, stejně jako strategie. Budeme se snažit získat nějaké pozice a získat co nejlepší možný výsledek.

Kimi Raikkonen, 4. místo
Celkově je čtvrté místo dobrým výsledkem. Byla to velmi vyrovnaná kvalifikace a musíme počítat s různou váhou vozů, odpovědi dostaneme zítra odpoledne. Samozřejmě bych rád stál přede všemi. Tam je vždy místo ke zlepšení, ale myslím, že zítra budeme mít dobrý závod. Mezi námi a hlavním rivalem nikdo nestojí, což je důležité. Vůz byl po celý víkend dobrý, obzvláště ve vyrovnané rychlosti při dlouhé jízdě. Uděláme všechno možné, abychom dovezli domů dobrý výsledek.

foto: Scuderi Ferrari

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu