Jednání se opře o Ralfovy staré úspěchy

Schumacher, Ralf

Schumacher, Ralf | foto: Panasonic Toyota Racing

Budoucnost Ralfa Schumachera ve Formuli 1 je podle názoru médií nejistá a nejasná.

O pravém opaku je ale přesvědčen jezdcův manažer Hans Mahr, který v této pozici vystřídal známého Willi Webera.

Mladšímu z bratrů Schumacherových končí letos platná smlouva s Toyotou a obecně se předpokládá, že k jejímu prodloužení v japonském týmu mnoho chutí nebude. Stále více se totiž ukazuje, že týmový kolega Jarno Trulli je lepším, a to především s méně konkurenceschopným vozem. Zvláště letošní sezona Ralfovi nevychází zcela vůbec.

"Zatím máme za sebou čtyři ze sedmnácti závodů, takže na jednání o smlouvě je ještě času dost, začneme o ní pořádně jednat v létě," prohlásil pro televizní stanici Premiere Mahr.

On sám si starosti o kariéru Ralfa Schumachera nedělá, neboť 31letý pilot už dokázal, že umí vyhrávat, pouze nemá k dispozici dobře připravený monopost.

"Určitě se při jednáních o Ralfově angažmá můžeme opřít o výborné výsledky, které navíc brzy znovu přijdou, Toyota se začíná dostávat do formy."

Úspěchů na které se Mahr odvolává, však dosáhl Ralf Schumacher s týmem Williams BMW. Mnichovská automobilka z týmu ale odešla pro marný boj o titul, tehdejší týmový kolega Montoya již v F1 není a z dalších souvislostí vyplývá, že vítězné schopnosti přičítané německému jezdci asi patřily spíše týmu...

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu