Důležité tři body pro Williams

Rosberg, Nico

Rosberg, Nico | foto: Williams F1 Team

Nico Rosberg podal další výborný výkon a šestým místem se posunul na celkové osmé, tým je v poháru konstruktérů pátý. Bohužel Wurzova smůla pokračovala nehodou v prvním kole.

Nico Rosberg, 6. místo
Byl to dobrý závod a konečně se nám povedlo vyladit vyvážení, hlavně v druhém stintu jsem se do toho mohl pořádně opřít na nových pneumatikách. Děkuji týmu za správnou strategii a perfektní načasování zastávek. Jediný problém jsem měl se svojí lahví na pití, nefungovalo to a za celý závod jsem se nenapil. Ke konci bylo hodně těžké udržet soustředění. Tohle je nejlepší výsledek, jakého jsem zatím v F1 dosáhl, a to je příjemný pocit. Snažil jsem se na konci dohodit Coultharda, to bylo napínavé, ale bohužel bych potřeboval pár kol navíc. Tři body jsou skvělé a já jsem po dnešku šťastný.

Alex Wurz, nehoda
Docela krátký závod, a celkově nic moc víkend. Povedl se mi start, několik aut jsem předjel, ale potom jsem byl za Ralfem v desáté zatáčce a on musel kvůli někomu prudce zpomalit. Musel jsem se držet těsně za ním a v té chvíli nebyla šance uhnout. Jsem zklamaný, hlavně proto, že jsem si nemohl vyzkoušet svoji rychlost v porovnání s ostatními. Ale v Monaku se mnou můžete počítat!

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu