Toyota bez třetího vozu propadla

Toyota

Toyota | foto: www.auto-news.cz

Tovární tým japonské automobilky vykročil do nové sezony katastrofálními časy. První trénink oba jezdci vynechali, ve druhém dosáhli časů na úrovni soukromého Midlandu.

Poprvé nemá tým při pátečních trénincích k dispozici třetí monopost se zkušeným testovacím jezdcem Ricardo Zontou a teprve se učí, jak se nejlépe za této okolnosti na nedělní závod připravit. 22. čas Ralfa Schumachera a 24. Trulliho svědčí o tom, že si tým do Bahrajnu velkou formu nepřivezl.

Ralf Schumacher
Přes absenci třetího vozu není moje příprava příliš odlišná od té loňské. Ve druhém tréninku jsme získali něco dat. Přesto, že časy nebyly rychlé, učili jsme se poznávat chování vozu v teplých podmínkách. Proti loňskému roku máme na voze hodně změn, musíme tak přes noc situaci analyzovat a vybrat vhodné pneumatiky.

Jarno Trulli
Škoda, že jsem svoji plánovanou práci nemohl dokončit. Měl jsem v plánu odjet dlouhý úsek kvůli volbě pneumatik, ale problém s elektronikou mne zastavil. Nebyl to výborný den, ale máme ještě čas na přípravu pro zítřek. Čeká nás nová kvalifikace, ale cíl je neměnný, co nejlepší čas na jedno kolo.


Foto: annimages.com

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu