GP Rakouska: Poslední trénink pro Barichella

V posledním volném tréninku před odpolední kvalifikací, dokázal Rubens Barichello otočit průběh vývoje výsledkové listiny tím, že se dostal do čela, kde již v závěru skončil. Druhým jezdcem je překvapivě Juan Pablo Montoya, který zajel pouze o 0,030s rychleji než Michael Schumacher.

Michael Schumacher tedy skončil třetí. Ferrari tak stále dokazuje, jak silný tým je a že je třeba s nimi počítat. I druhý jezdec Williamsu Ralf Schumacher se dostal do první čtyřky, kdy právě svým časem obsadil tuto pozici.

Jarno Trulli byl z obou jezdců Renaultu tím lepším, když se umístil na pěkném 5. místě a jeho týmový kolega Fernando Alonso na devátém. Jacques Villeneuve pokračoval ve svých silných výkonech. Obsadil šestou pozici, kdežto jeho týmový kolega Jenson Button až čtrnáctou.

Kimi Raikkonen dokončil poslední volný trénink na sedmém místě. U Davida Coultharda pokračovala velká krize, jehož výkon mu stačil pouze na patnáctou pozici. Coulthard ale věří v kvalifikaci, kde by mohl zajet lépe. Zato Mark Webber jel se stejným opět ve skvělém tempu, což mu stačilo na pěkné osmé místo. Toyota se snažila bojovat sama se sebou, i když se Panis mírně zlepšil (13. pozice), da Matta skončil opět šestnáctý.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu