DISKUZE K ČLÁNKU GP BRAZÍLIE: Verstappen vítězí, červená karta pro Ferrari + VIDEO
Drama až do posledního okamžiku aneb i mistři mohou chybovat. Dvakrát se na trati objevil safety car a v posledním kole uhájil životní výsledek Pierre Gasly o polovinu délky vozu. Především ale svět nevěřícně zírá, co předvedlo duo Ferrari.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: GP BRAZÍLIE: Verstappen vítězí, červená karta pro Ferrari + VIDEO
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Mike17
12:18 19.11.2019 185.149.130.XXXSitus ze strany 6:
Jo, tebe trápí jediná z těch 4 stejných situací, protože šlo o týmové kolegy. Takže nešlo o to, že by Vettel udělal něco neobvyklého, ale jen o tom, že Ferrari přišlo o body obou pilotů. A to tě tak moc trápí, protože jsi fanoušek Mclarenu a díky tomu jste měli od roku 2014 první bednu. No to fakt chápu, že jsi na Vettela tak moc naštvaný.-
Situs
12:24 19.11.2019 88.102.38.XXXJá se tím spíše bavím než že by mě to trápilo, Vettel jim pohnojil loňský rok kdy z šance na titul udělal prvotřídní blamáž, a tohle představení letos od Vettela taky stojí za to To že ještě stihnul vyřadit oba jejich vozy a McLarenu věnoval krásné pódium je prostě bonus. A to jak se z toho snaží vykecat že mu tam Leclerc nenechal moc místa a že to není jeho vina, co ti mám na to říci, prostě je to od něho velká křeč-
Mike17
12:31 19.11.2019 185.149.130.XXXNo vidíš. A já se vždycky bavím, když fanoušek Alonsa hejtuje Vettela za prokaučovaný titul.
Na neděli mi připadají vtipné oba jejich komentáře o nedostatku volného místa. O fous vtipnější mi to přijde u toho, který tam měl 3x víc místa. Ale jen o fous.
Ale co je zvláštní a pořád mi to nejde do hlavy, že se stejně nebavíš kolizí Hamiltona. Tam přišli o víc bodů. No nic, nebudu tě trápit. Dobře vím, proč je pro tebe vinen pouze jeden z nich a proč řešíš negativně pouze jeden ze čtyř stejných manévrů. Souvisí to s první větou.-
Situs
12:40 19.11.2019 88.102.38.XXXA už na mě vytahuješ Alonsa, až tak klesáš
Jestli chceš rozebírat kolizi Hamiltona směle do toho, udělal chybu, zaplatil za ní on a doplatil na to Albon u kterého jsem psal že je mi ho velmi líto. Dál to nemusím rozvádět, chyba byla přiznána, uznána, nevím co chceš na tom dál řešit. Stěžuj si redakci že o tom nepíšou víc nebo já nevím co z toho chceš vymáčknout Vettel nic nepřizná a Ferrari bez bodů, to je mnohem šťavnatější, teda alespoň pro mě, tebe nikdo nenutí -
-
-
-
-
-
Miroslav D.
22:58 18.11.2019 194.228.59.XXXUživateli bylo zakázáno přispívání do diskuzí. Opakovaně porušoval podmínky diskuze.-
Situs
23:12 18.11.2019 88.102.38.XXXPiš si co chceš, jestli máš pocit že musíš, protože hodnotím chyby Vettela, tvoje věc. Já to taky nepíši jen kvůli sobě takže tak to chodí. No mě radost z toho úspěchu nezkazíš, bedna je prostě pro McLaren super a z 20 místa paráda, to že to bylo až za TR mi vůbec neva, Gasly jel skvělej závod
-
-