Server F1NEWS.cz přešel na nový vzhled

F1NEWS.cz, zpravodajství z Formule 1 | foto: Mercedes-Benz

Zpravodajský server F1NEWS.cz po sedmi letech přešel na nový design. Rádi bychom vám vysvětlili důvody a co nás čeká dál. Chceme vám naslouchat, přesto, některé změny byly nutné.

Vážení čtenáři, rádi bychom vám představili nový design vašeho oblíbeného motoristického webu F1NEWS.cz. Po sedmi letech jsme se rozhodli pro změnu vzhledu, který s sebou ruku v ruce nese řadu změn a vylepšení. Velkou úpravou prošly například články, které mají nově více prostoru na dodatkové informace. Na nejmodernější systém byla také aktualizována fotogalerie, v rámci níž vám přinášíme rozsáhlou galerii unikátních záběrů vašich oblíbených jezdců a vozů. 

Proměnou prošla rovněž titulní stránka, která po vzoru populárních zahraničních webů zpříjemní orientaci na F1NEWS.cz majitelům mobilních telefonů a tabletů, zároveň umožní přehledný pohyb na webu čtenářům připojujícím ze svého PC či notebooku.

Řadu změn jste jistě již postřehli, další novinky objevíte v následujících hodinách či dnech při brouzdání naším webem, jedna z věcí ale zůstala stejná. Konkrétně se jedná o reklamy, jejichž přítomnost jistě netěší ani nás, ani vás. V tuto chvíli se ale jedná o jediný příjem našeho webu a vězte, že užíváním blokovacích systémů, snižujete kvalitu a kvantitu formulového zpravodajství na F1NEWS.cz. Vypnutím aplikací na blokování reklam výrazně přispějete kvalitě našeho webu a podpoříte jeho další rozvoj.

Samozřejmě se nezavděčíme všem, změna byla ale nutná pro další rozvoj projektu. Uvědomujeme si, že zvyk je železná košile. Věříme ale, že se vám nový design bude líbit minimálně tak, jako ten předchozí, a že vám zpříjemní chvíle strávené na našem webu. Nadále jsme připraveni vám naslouchat a v brzké budoucnosti uvést v život i další změny, o které jste si psali.

Redakce F1NEWS.cz

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 41 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy