Massa se o víkendu zúčastní Ferrari Racing Days v Maďarsku

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Ferrari Racing Days je svátek pro všechny fanoušky rychlých vozů se vzpínajícím se hřebcem ve znaku. Loni se tahle putovní událost zastavila v Brně, o víkendu se představí na maďarském Hungaroringu, kam jako host dorazí i brazilský pilot formule jedna Felipe Massa.

Loni měli čeští milovníci maranellských aut možnost zažít doslova orgie. První víkend v září patřil Masarykův okruh v Brně akci Ferrari Racing Days. Kromě vozů zajíždějících exhibiční jízdy či závody přímo na trati se Brno doslova hemžilo nablýskanými italskými vozy návštěvníků. Letos je třetí zastávkou této události okruh v Budapešti.

Na Hungaroring navíc jako host zavítá i Felipe Massa. Brazilec měl být loni hvězdou českých dní Ferrari, kvůli vážné nehodě, kterou utrpěl o pár týdnů dříve právě na Hungaroringu, však do Brna nedorazil. Letos se „rudým“ předvede v monopostu F2008.


Loni se na Ferrari Racing Days v Brně ukázalo i proslulé Enzo

Kromě Felipeho Massy uvidí návštěvníci Ferrari Racing Days závody upravených Ferrari F430 nebo exhibiční jízdy vzácných vozů ve vlastnictví soukromníků. Ukáží se i čtyři speciály Ferrari FXX a čtrnáct 599XX.

Na brněnských Ferrari dnech "trhal asfalt" s FXX půjčeným od Michaela Schumachera Marc Gené. Ten bude přítomen i v Budapešti.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy