Strollovi je špatně už od návratu z Ruska, o koronavirus se však nejedná

Lance Stroll v kvalifikaci v Německu | foto: Racing Point F1 Team

U Racing Pointu podle Sergia Péreze panovala nervozita. A nebylo se čemu divit. Jejich druhý jezdec, Lance Stroll, je nemocný, rozhodl se nenastoupit a tak narychlo povolávali náhradníka. Nico Hülkenberg tak z dopolední kávy utíkal rovnou do auta a následně kvalifikace.

Včera se tréninky nekonaly kvůli počasí a týmy tak musely dohánět co šlo během dnešního dopoledne. U Racing Pointu však vyjelo na trať jen jedno auto. Lance Stroll je nemocný a během víkendu tak nakonec vůbec nenastoupí.

Podle Otmara Szafnauera se Stroll necítí dobře už od návratu z Ruska, což jsou téměř dva týdny. "Má chřipku. Nejprve jsme si mysleli, že se jedná o Covid-19 a poslali jsme jej na testy, několikrát. Byl na testech i před tímto závodem, ale třikrát nebo čtyřikrát byl výsledek negativní. Nemá klasické příznaky koronaviru, včera v noci měl problémy se žaludkem a noc tak strávil na toaletě," uvedl šéf týmu s tím, že se o něj nyní lékař.

Nevědí prý, o co přesně se jedná, ale Kanaďan prý uvedl, že si na kvalifikaci či závod netroufá. Chce se prý raději uzdravit a začít připravovat na následující závody.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 5 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy