Grosjean s Magnussenem šéfa Haasu opět naštvali, chystá se zavést týmovou režii + VIDEO

Romain Grosjean (vlevo) po boku Kevina Magnussena ve Velké ceně Německa | foto: Haas F1 Team

Piloti Haasu to ve Velké ceně Německa ve vzájemném souboji opět přepískli, když ve vlásence znovu došlo ke kontaktu. Naštěstí bez vážnějšího poškození dojeli do cíle a oba bodovali, šéf týmu Günther Steiner byl ale i tak pěkně rozzlobený.

Když spolu bojovali v 56. kole o pozici, tak se Grosjean s Magnussenem znovu dotkli. Přitom o 2 týdny dříve kvůli vzájemnému kontaktu museli oba odstoupit hned v úvodu Velké ceny Británie.

Steiner tehdy zuřil a uvedl, že již další kontakt nechce vidět - dochází k nim letos téměř v každém podniku. Proto nyní bude v dalších závodech připravený "jim říkat, co mají dělat."

"Musím si to ještě promyslet, ale moc možností nezbývá. V určitou chvíli k tomu musíte přistoupit," popisuje možnost zavedení týmové režie, kdy by spolu jejich jezdci nemohli bojovat.

"Normálně se tomu snažím vyhnout, jelikož víte, že mám rád závodění. Myslím, že to je to, co bychom měli dělat. Jenže když se to obrací proti vám, tak to nemůžu nechat pokračovat," obhajuje šéf Haasu svou myšlenku.

"Dnes jsme měli štěstí, že se nic nestalo, oba dojeli do cíle, ale opět k tomu může dojít," vzpomíná na vzájemné vyřazení obou vozů před 2 týdny.

Se svými piloty proto hodlá tento týden před Velkou cenou Maďarska promluvit. "Ještě jsem to pořádně neviděl, chci si to důkladně prohlédnout a vychladnout. Pak se podívám na to, co udělám."

Grosjean při dotazu na včerejší incident jen odsekl: "Nebudu to komentovat. Měli jsme štěstí." V padoku se přitom spekuluje o tom, že po letní přestávce budou tým muset opustit právě Francouz.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy