Button v tom zůstane sám

Button, Jenson | foto: Lucky Strike B.A.R Honda

BAR Honda touží po Jensonu Buttonovi, ale ze spárů Franka Williamse ho zachraňovat nebude.

Vše nasvědčuje tomu, že Jenson Button bude muset k Williamsu po skončení sezóny opravdu odejít. A dobře mu tak, nabízí se poznamenat. Button loni "zradil" BAR a upsal se Williamsu, protože si myslel, že tam dostane lepší auto. Ale F1 se rychle mění a stáj z Brackley je mnohem perspektivnější, než ta z Grove.

"Je to jen mezi Jensonem a Williamsem. Ti dva si to musí vyřešit sami," řekl Nick Fry, šéf BAR Honda. "Dali jsme jasně najevo, co bychom si přáli my. Chceme Jensona jak dlouho to jen půjde. Ale s tímhle nic nenaděláme. Víme jen to, že má s Williamsem smlouvu, ale neviděli jsme ji. Tohle není naše věc."

Jenson Button údajně nabízí Frankovi Williamsovi miliony dolarů z vlastního konta, jen aby mohl u BAR zůstat. Zajímavá situace, když si uvědomíme, že jiní jezdci platí miliony dolarů za to, aby mohli "závodit" u Minardi.

Žádná oficiální zpráva stále zvěřejněna nebyla, ale Takuma Sato je podezřele klidný na to, že Rubens Barrichello už oznámil smlouvu s BAR pro příští rok. A Takuma by určitě před Jensonem přednost nedostal...

Foto: Lucky Strike B.A.R Honda

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy