Ferrari bojovalo o vítězství

Schumacher, Michael | foto: Scuderia Ferrari

Italský tým se po dlouhé době opět těšil dobré rychlosti a zásluhou Michaela Schumachera i stupňům vítězů.

Michael Schumacher, 2.
S tímto výsledkem jsem spokojený, je to odměna za práci celého týmu. S mou rychlostí v úvodu jsem byl také spokojen a nebyl jsem o moc pomalejší než Kimi. Pak jsme však trochu ztratili díky pneumatikám a rozhodla zastávka v boxech. Pokud bych tankoval později než Kimi, mohl jsem vyhrát, těžko se zde předjíždí. Ralf se mi sice přiblížil, ale to jsem si jen hlídal pneumatiky a jel tak rychle, abych ho udržel za sebou. Pokročili jsme ve správném směru.

Rubens Barrichello, 10.
Jsem smutný, že jsem doplatil na velký boj na konci cílové rovinky. Náhle vozy skoro zastavily a i když jsem se snažil, přes zablokovaná kola jsem udeřil do Trulliho. Omlouvám se týmu, dnes jsme měli velmi dobrý balík a o mnoho lepší gumy. Kdyby nedošlo k incidentu, myslím si, že jsme mohli mít oba vozy na pódiu.

Jean Todt, šéf týmu
Díky Michaelovi jsme získali ten nejlepší možný výsledek, který byl dnes možný, odjel skvělý závod. Potvrdil náš včerejší úspěch, jen je škoda, že naše rychlost na delší vzdálenosti ještě není taková, jakou bychom potřebovali. Michael bojoval se známým problémem, ztrátou přilnavosti.


Foto: Scuderia Ferrari

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy