Button získal pro BAR jeden bod

„Opět zklamání“, tak by mohlo popsat i dnešní výsledek Grand Prix San Marina vedení týmu Lucky Strike BAR Honda. Jenson Button sice získal jeden bod do sbírky celého týmu, ale za zklamání je považováno opětovné odstoupení bývalého mistra světa Jacquese Villeneuva.

“Získaný bod je skvělý, ale jsem velmi zklamaný, že jsem nezískal více. Po startu mě předjel Webber, ale potom jsem se snažil jet co nejlépe“, vysvětluje Button. “Dnes fungovalo vše jak mělo, ale i přesto jsme daleko za nejlepšími týmy. Je jasné, že spolehlivost máme, ale nejsme rychlí, takže do příštího závodu musíme zapracovat na aerodynamice a motoru“.

Jacques Villeneuve startoval ze skvělé sedmé pozice na startu, ale závod nedokončil. Po závodě byl velmi zklamaný. “Jsem velmi zklamaný, protože vše nám fungovalo. Později se projevil problém a můj motor selhal. Byl jsem překvapený, že týmy jezdily na tři zastávky, protože i se dvěma se dalo konkurovat“.

“Přes všechny problémy jsme konkurenceschopní. Vzhledem k tomu, že všechny silné týmy dokončily závod, je náš jeden bod skvělý“, řekl Dave Richards.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy