Verstappen je hodně schopný, ale ještě není tak dobrý jako já nebo Vettel, říká Hamilton

Max Verstappen (vlevo) na tiskové konferenci s Lewisem Hamiltonem | foto: Red Bull Content Pool

Lewis Hamilton ocenil schopnosti Maxe Verstappena, nemyslí si ale, že by už byl na špičkové úrovni. Šéf Mercedesu mu věstí skvělou budoucnost.

Dvacetiletý holandský pilot je považován za budoucí hvězdu Formule 1. I když se spekulovalo o jeho možném přestupu do špičkové stáje, tak po letní přestávce většinu fanoušků překvapil prodloužením smlouvy s Red Bullem až do konce roku 2020.

Co si o něm myslí pilot Mercedesu Lewis Hamilton? "Max je novým rychlým klukem. Kolem něho je mnoho povyku, ale ten nejlepší způsob, jak to ukončit, je porážet jej."

I když si nemyslí, že by už byl tak dobrý jako on či Sebastian Vettel z Ferrari, tak podle něj "má neuvěřitelné schopnosti. Myslím, že do 10 let bude tak dobrý, jako jsme my teď," pokračuje úřadující mistr světa.

Max Verstappen může být podle šéfa Mercedesu příští superhvězdou | foto: Pirelli

Šéf Mercedesu Toto Wolff očekává, že by v budoucnu mohl být na trhu s piloty atraktivním zbožím: "Verstappen může být příští superhvězdou. Nejprve ale musí dokončit svůj vývojový proces a zkombinovat talent, který už má, se schopností vyvíjet auto."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy