Force India má o jezdecké sestavě pro příští sezónu už jasno

Esteban Ocon dojel třetí za deštivé kvalifikace v Itálii | foto: Sahara Force India

Force India se stává dalším týmem, který má hotovou soupisku pro další sezónu. Změny se nekonají a v kokpitech dvou růžovek se opět potká Sergio Peréz a Esteban Ocon.

Během singapurského víkendu, jenž byl bohatý na oznámení všeho druhu, jsme se dozvěděli, že i v roce 2018 bude jeden z růžových monopostu Force Indie okupovat mexický pilot Sergio Peréz. Pro Checa to tak bude již pátá sezóna v řadě v této stáji.

V letech 2014-2016 jezdil po boku Nika Hülkenberga, letos německého pilota vystřídal mladý Francouz Ocon, se kterým Peréz svádí někdy až moc tvrdé souboje.

A právě Ocon bude Perézovi přidělávat vrásky na čele i v příští sezóně. Jednadvacetiletý Francouz o tom dnes informoval na svém twitteru.

Esteban Ocon v královně motorsportu debutoval již loni v Belgii, kde nahradil Indonésana Harjanta v barvách dnes již neexistujícího Manoru. Rok předtím dominoval v GP3, čímž zaujal Mercedes a stal se součástí jejich juniorského programu.

V současné chvíli patří Ocon s 56 body mezi velké překvapení letošního šampionátu. Nebodoval jen jednou, a to při VC Monaka. Navíc je schopen bez větších problémů dýchat svému zkušenějšímu parťákovi na záda. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy