Raikkonen s McLarenem obhájil pole-position

Räikkönen, Kimi | foto: McLaren

Fernando Alonso dokázal smazat jeho včerejší náskok a v součtu ztratil pouze 0,083s!

Do první řady se tedy postaví znovu Kimi Raikkonen a Fernando Alonso, dva největší favorité Velké ceny Monaka. Giancarlo Fisichella s druhým Renaultem se dnes posunul na čtvrté místo. Vedle něj bude stát Mark Webber.

Těžko odhadovat množství paliva v nádržích nejrychlejších vozů. Dnešní "neúspěch" Raikkonena nasvědčuje pozdní zastávce u mechaniků, ale odpověď budeme znát až odpoledne. Oba Renaulty oproti ostatním výrazně zrychlily, to naopak vypadá na malé množství paliva.

Lépe se dnes vedlo Michaelu Schumacherovi, který se z jedenáctého místa posunul na osmé. Překonal svého stájového kolegu Barrichella a také Villeneuva se Sauberem. David Coulthard zůstal před ním a polepšil si na sedmou příčku.

Nejslabší výkon předvedl Vitantonio Liuzzi a i dnes zůstal daleko za Coulthardem. Oba piloti Minardi si udrželi sedmou řadu, když i dnes zajeli rychleji než Jordany.

Až z poslední řady odstartují Ralf Schumacher a Juan Pablo Montoya. Ralf havaroval ve včerejší kvalifikaci, Monty byl potrestán za nebezpečný manévr ve včerejším ranním tréninku.

Foto: West McLaren Mercedes

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy