Solidní výkon Williamsu

Williams | foto: BMW Motorsport

Mark Webber vybojoval třetí místo mezi Renaulty, Nick Heidfeld je šestý.

Williamsy ukazovaly rychlost už ve volných trénincích, a i když ztráta na Raikkonena i Alonsa je velká, Mark Webber má po první kvalifikaci důvod ke spokojenosti. Zítra však může Williams s větší pravděpodobností ztratit, než získat - ztráty obou pilotů na předchozí jezdce jsou mnohem větší, než mezery za nimi. Cílem tak bude pozice udržet a vylepšit v případě chyb soupeřů.

Mark Webber (3.): "Jsem plně spokojen. Kimi je daleko před námi, ale jsem třetí. Už ráno jsem byl čtvrtý nejrychlejší, ale nebyl jsem si jist, jestli to půjde tak dobře i v kvalifikaci, protože stav tratě se měnil. Ale jde to! Za tento dobrý výsledek vděčíme hlavně lidem v Grove a v Mnichově, kteří se snaží pro pneumatiky Michelin postavit co nejlepší auto."

Nick Heidfeld: "Trať byla horší než ráno a já jsem bohužel musel vyjet hodně brzy, ale i tak je to dobrý čas. V prvním sektoru jsem neměl dobrou přilnavost, ale pak se to zlepšilo. Nastavení auta je dobré. Monako je po Suzuce moje druhá nejoblíbenější trať, takže si věřím."

Foto: BMW Motorsport

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy