Prezident Ferrari není s Kimim moc spokojen, chtělo by to "vyšší nasazení"

Kimi Räikkönen v Baku | foto: Scuderia Ferrari

Kimi Räikkönen půjde opět na kobereček k prezidentu Ferrari Sergiu Marchionnemu. Ten není s Finovo výsledky úplně spokojen.

Prezident Ferrari si opět postěžoval na formu finského pilota a mistra světa z roku 2007 Kimiho Räikkönena. Dle šestapadesátiletého šéfa skupiny  FIAT Chrysler by to chtělo zvýšit nasazení.

"Myslím si, že Kimi by měl ukázat větší míru nasazení do celého procesu," řekl agentuře Reuters prezident Maranella. "Jsou dny, kdy na mě působí, že nestíhá ostatní. Budu si s ním muset promluvit a uvidíme," dodal Marchionne k formě Fina, kterému letos u Ferrari končí smlouva.

Kimi je v současné době "až" pátým pilotem šampionátu a na svého kolegu Vettela ztrácí po GP Rakouska, kde skončil pátý, 88 bodů. Čtyřnásobný mistr světa Seb má letos na svém kontě navíc tři vítězství.

"Je jasné, že chci odvádět dobrou práci," zareagoval na Marichionneho komentář Fin. "Můj tým chce také odvádět dobrou práci a jediné, co proto mohu udělat, je jezdit co nejlépe. Není to tak, že bych se nesnažil. Bohužel to někdy nejde úplně dobře, ale to je součástí Formule 1. Musíme i nadále tlačit a já doufám, že se zlepším," zakončil Iceman.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 40 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy