Hülkenberg ho drtí a neví, kde je chyba. Řešení situaci, ale Palmer zná

Jolyon Palmer v závodě v Barceloně | foto: Renault Sport F1

Joylon Palmer ve své druhé sezóně v královně motorsportu zrovna nezáří. V porovnání s jeho stájovým kolegou Hülkenberg je jasnou týmovou dvojkou.

Brit pilotující tovární monopost francouzské automobilky Renault nebyl ani v Montrealu schopen dojet na bodech a stejně, jako tomu bylo v Monaku, skončil jedenáctý. Hulk si ve stejném voze dokázal vyjet 8. místo. 

Pro Brita to tak není úplně nejlepší vizitka a již pár týdnů se spekuluje, že by mohl být Palmer u Renaultu nahrazen - a to dokonce ještě během letošní sezóny. 

"Myslím si, že to bylo lepší. Kdybych startoval výše, tak bych pravděpodobně dosáhl na body," řekl po závodě šampión GP2 (dnešní Formule 2) z roku 2014.

"Jsem samozřejmě pod tlakem, jelikož nejezdím dobře. Budu se muset zlepšit, abych dokázal zastavit všechny ty klepy. Snad se mi to podaří. Bohužel pro to nemám žádné vysvětlení. Nemyslím si, že bych dělal něco špatně, rozhodují jen maličkosti," pokračoval šestadvacetiletý Brit.

"Jediné, co musím dělat, je jezdit co možná nejlépe. Nesmím řešit, co se děje na druhé straně garáže," zakončil Palmer, jehož týmový kolega již letos dokázal nasbírat 18 bodů. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 8 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy