Ferrari bude slabší než v Imole

Alonso, Fernando | foto: Fernando Alonso

Alonso odhaduje sílu svých soupeřů pro nadcházející závod v Barceloně.

Před čtrnácti dny v San Marinu hrálo mnoho okolností ve prospěch italské stáji, myslí si Fernando Alonso, přestože přiznává, že se Ferrari výrazně zlepšilo. Ve Španělsku je podle něj favoritem Michael Schumacher, ale čeká jej těžký závod.

"V Imole jsme byli rozhodně pomalejší než Ferrari, i když zatím pořádně nevíme proč," hovoří Fernando Alonso. "Ale celý náš tým se pilně připravuje na Barcelonu. Myslím, že Ferrari mělo v San Marinu štěstí na mnoho faktorů. Není to normální, aby bylo jedno auto o tolik rychlejší než ostatní, určitě ne o tolik rychlejší než to naše. Samozřejmě to už není Ferrari, jaké jsme viděli v prvních třech závodech, ale také to není Ferrari, jaké bylo v Imole. Doufejme, že tento víkend pro ně bude těžší."

"Když se podíváte na výsledky, Renault vyhrál první čtyři závody, ale je toho ještě mnoho, o co musíme bojovat," pokračuje Alonso. "V minulosti nám Barcelona vždy seděla mnohem lépe než Imola, docela si proto věříme. Ale ostatní týmy jsou hodně rychlé a každý zná tamní okruh velmi dobře, protože tam testujeme. Myslím, že to bude vyrovnané, mnohem více než v Bahrajnu či Imole."

Foto: Renault F1 Team

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy