Schumi: Favorit je Fernando

Schumacher, Michael | foto: Scuderia Ferrari

Fernando sází na Schumiho, Schumi sází na Fernanda. Dva největší rivalové brzdí očekávání fanoušků.

Ferrari je od začátku sezóny v krizi a Michael Schumacher měl před Imolou pouhé dva body, zatímco Fernando Alonso s Renaultem vyhrál co mohl. V Imole Schumacher poprvé dokončil úspěšný závod, i když na Alonsa znovu ztratil - i přes obrovskou rychlost jej nedokázal během deseti kol předjet a dojel druhý.

Před Velkou cenou Španělska svět očekává další bitvu mezi Alonsem a Schumacherem. Fernando Alonso pojede ve své rodné zemi, kde se mu v minulosti dařilo a navíc na trati, která vždy Renaultu vyhovovala. Přesto minulý týden za favorita označil Michaela Schumachera se zlepšujícím se Ferrari. Sedminásobný šampion nyní naopak favorizuje svého o dvanáct let mladšího soupeře.

"Alonso je stále favorit," řekl Michael Schumacher pro italské noviny Gazzetta dello Sport. "Ale Ferrari dokazuje, že se umí vypořádat s problémy během sezóny a budeme o vítězství také bojovat. Velmi silný je McLaren, bude také patřit mezi favority. A nezapomínejme na BAR Honda. Zdá se, že se jim testy daří. Hodně těžko se tam předjíždí, takže bude důležité být na startu vpředu."

Foto: Scuderia Ferrari

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy