Vrátí se Wehrlein v Bahrajnu za volant? Wolff leccos naznačil

Pascal Wehrlein se chystá na svůj letošní závodní debut | foto: Sauber Motorsport AG

Sportovní ředitel Mercedesu Toto Wolff má dobré zprávy o stavu Pascala Wehrleina a podle něj je velmi pravděpodobné, že se v Bahrajnu již vrátí do kokpitu a poprvé si letos zazávodí.

Po svém zranění v lednovém Závodu šampionů musel německý mladík vynechat předsezónní testy a Velkou cenu Austrálie i Číny. Minulý týden do Šanghaje ani neodcestoval a zůstal doma v Evropě.

Podle Wolffa však v zákulisí nejde o žádnou politickou hru, která by měla návaznost na pohonné jednotky - Sauber odebírá motory od Ferrari a Wehrlein je pilotem Mercedesu.

"Pascal trénuje, pracuje na své hmotnosti, a co nejlépe se připravuje na Bahrajn. Mám o něm jen dobré zprávy - že se cítí lépe a silnější. Momentálně všechno naznačuje, že v Bahrajnu bude sedět ve voze," komentuje Wolff.

Antoniovi Giovinazzimu se v Číně moc nedařilo - jeho havárie vyšly Sauber draho | foto: Sauber Motorsport AG

Jeho náhradník a talent Ferrari Giovinazzi v Číně havaroval v tréninku i v závodě, čímž připravil hvězdu Scuderie Sebastiana Vettela o šanci na vítězství. Po skvělém výkonu v Melbourne si tím poškodil svou reputaci. V Bahrajnu tedy bude nejspíše opět plnit "jen" úlohu třetího pilota Sauberu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy