A zase to souvisí s F1. Bývalý technický ředitel Williamsu Pat Symonds ale zkusí něco jiného

Technický ředitel Williamsu Pat Symonds | foto: Williams F1 Team

Přestupová mašinérie se letos/loni netýkala pouze pilotů. V předních stájích se měnili i lidé na nejvyšších postech. To se týká i dnes již bývalého technického ředitele Pata Symondse, který opustil Williams v prosinci po vypršení smlouvy.

Dlouho to vypadalo, že Symondse nahradí Paddy Lowe od Stříbrných šípů, ten sice k Williamsu přešel, ale bude po boku Claire Williamsové šéfovat. U Mercedesu pak Lowea nahradil James Allison z Ferrari.

Přestože Symonds opustil Formuli 1 jako takovou, tak ho v paddocku budeme i nadále vídat, jelikož třiašedesátiletý Brit se stal čerstvou posilou komentátorského týmu stanice Sky Sports F1.

“Pat bude skvělou posilou do našeho týmu, díky němuž budeme bohatší o dalšího velmi zkušeného odborníka. Jeho znalosti a vášeň posunou naše analýzy o úroveň výše, posuneme tak divácký zážitek a fanoušci, kteří se zajímají o nová auta a regule si jistě přijdou na své,” řekl šéf společnosti Sky Sports F1 Martin Turner.

K celé situaci se vyjádřil i samotný Symonds: “Vždycky jsem byl fascinován úrovní přenosů stanice Sky. Vypadá to, že letos budeme mít pěkně divokou sezónu a já už se nemohu dočkat."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy