Jsme na tom lépe, než si většina lidí myslí, komentuje Vettel situaci u Ferrari

Ferrari Finali Mondiali 2016 | foto: Ferrari S.p.a.

Německý pilot se pro magazín SpeedWeek rozpovídal o své budoucnosti a nadcházející sezóně. Ferrari je na tom prý lépe, než si většina lidí myslí a dodává, že právě s italskou stájí by nejraději dosáhl na pátý titul.

Sebastian Vettel je jedním z pilotů, o kterých se spekuluje, že budou v hledáčku Mercedesu v příštím roce. Čtyřnásobnému mistru světa totiž letos končí v Maranellu smlouva a Bottasův kontrakt je pouze pro tuto sezónu. Dalším pilotem ve stejné pozici je i Fernando Alonso, ten ale před nedávnem řekl, že jeho misí je McLaren. Stejně se k tomu nyní staví i Vettel. "Pořád je mým snem získat titul s Ferrari. Pevně v to věřím," řekl německý pilot pro SpeedWeek.

Nová sezóna je prý zatím velkou neznámou, Seb ale věří, že se italské stáji podaří dosáhnout vytyčených cílů. "Zda se nám podaří uspět již letos, to je otázka, na kterou zatím nikdo nezná odpověď. V nové sezóně nás čekají jiná pravidla, která se dotknou hlavně aerodynamiky. Dočkáme se větší rychlosti v zatáčkách, lepších časů a pro jezdce to bude náročnější."

"Když se podívám na zpět na rok 2016, tak jsem si jist, že jsme na dobré cestě. Tým je na tom v současné chvíli mnohem lépe, než si většina lidí myslí. Proto věřím, že dosáhneme na všechny cíle, které jsme si pro novou sezónu vytyčili," zakončil bývalý jezdec Red Bullu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy