Významný den pro f1-news.cz

Ano, přesně jak to napsal kolega Petr Zelinka v aktualitách. Dnešní den je v historii naší stránky dnem velmi významným, neboť se naší redakci podařilo zprovoznit novou verzi našich stránek, které doufám přinášely, přináší a budou i nadále přinášet nové zprávy a zamyšlení nad aktuálními tématy i co nejpodrobnější servis informací širokého spektra těm, pro které je svět rychlých kol magickou formulí.

Rozdíl mezi starou a novou verzí není pouze ve vzhledu, i když je to první věc, které si stálý čtenář všimne nejdříve, ale především uvnitř stránek, jenž jsou nyní dynamické a umožní přispívat na stránky i tvořit zábavu také vám, našim čtenářům.

Rád bych touto cestou poděkoval celé naší redakci i všem, kteří se zatím na přípravě projektu nebo jeho náplně podíleli a především Michalovi Babičkovi, který neúnavně a trpělivě předělával a ladil jednotlivé detaily spolu s programováním stránky dle vznesených požadavků.

Velmi bychom si přáli, aby se vám na našich stránkách líbilo a abychom vám dokázali zprostředkovat to co hledáte, nebo co vás zajímá. Především je však naším cílem vaše spokojenost, pohoda a pravidelný návrat do světa rychlých kol právě s f1-news.cz...

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy