Hamilton je odezvou fanoušků nadšený. Kolik obdržel návrhů pro svou přilbu?

Lewis Hamilton ve svém Mercedesu | foto: Daimler AG

Trojnásobný mistr světa Formule 1 se pochlubil, že se mu do soutěže o nejlepší návrh jeho závodní přilby pro sezónu 2017 přihlásilo přes 8 000 fanoušků.

Pilot Mercedesu vyhlásil před 12 dny soutěž na svém Instagramu: "Chceš navrhnout design mé závodní helmy pro nadcházející sezónu F1? S vítězem se osobně setkám na jedné z tratí, abych jim předal cenu - repliku přilby v plné velikosti. Hledám omračující nový návrh, který bude rozvíjet má současná témata a který bude obsahovat jablečnou červenou z mých existujících návrhů."

Jaká byla odezva? "Wau, přes 8 000... Díky za všechny návrhy přileb a za to, že jste do toho dali tolik úsilí. Některé jsou mezi nimi fakt skvělé. Tato soutěž je nyní uzavřená a já se jimi nyní budu probírat, aby si vybral návrh, který zvolím. Je jich celkem dost, takže to nějaký čas může trvat, ale doufám, že vítěze oznámím během několika dnů. Brzy dám vědět více," píše Hamilton.


Kromě toho, že s vybraným návrhem bude po celou sezónu závodit - pravidla umožňují v jejím průběhu pouze jednu výjimku, tak autora odmění podepsanou replikou své přilby v plné velikosti, kterou mu předá na závodním okruhu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy