Lékaři Wehrleina po nehodě dále vyšetřují, stihne předsezónní testy? + VIDEO

Pascal Wehrlein na boxové zídce | foto: Manor Racing

Tým Sauber potvrdil, že se lékaři po jeho nehodě v Závodě šampionů minulý měsíc stále zabývají zdravotním stavem jejich nového jezdce Pascala Wehrleina.

Německý mladík při závodě v Miami měl nejprve kontakt s bariérou oddělující obě dráhy a s nekontrolovaným vozem poté narazil do vozu Felipe Massy. Ve vzduchu se otočil a přistál na mantinelu, z auta ale vystoupil po svých a vše se zdálo být v pořádku.

V pondělí však německá média uvedla, že přitom utrpěl zranění krku a že by kvůli tomu mohl zmeškat první předsezónní testy, které v Barceloně začínají 27. února. To Sauber popřel s tím, že se jedná o "čirou spekulaci," nicméně potvrdil, že Wehrlein ještě podstoupí několik zdravotních testů.

"K současným zvěstem o Pascalovi Wehrleinovi v médiích: lékařská vyšetření stále probíhají, proto jsou tyto zprávy čistou spekulací. V patřičném čase k tomu poskytneme informace," uvedl mluvčí týmu.


Video z nehody Pascala Wehrleina v závodě šampionů (zdroj: Youtube)

Wehrlein, jenž loni debutoval s Manorem a stále zůstává juniorským jezdcem Mercedesu, bude letos za Sauber závodit po boku Marcuse Ericssona. Nový vůz švýcarská stáj odhalí 22. února.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy