FIA opět povolává Hamiltona na tiskovou konferenci

Daniel Ricciardo a Lewis Hamilton při tiskovce v Melbourne | foto: Red Bull Content Pool

Po faux pas, kdy Hamilton při tradiční čtvrteční tiskovce v rámci Velké ceny Japonska používal svůj telefon, ho FIA na ni za 14 dnů v Austinu zve znovu.

Jezdci mají omezené možnosti setkání se svými fanoušky během závodního víkendu, a proto jim nemohou poskytnout žádné zákulisní informace. Dlouhodobě proti tomu bojuje britský pilot Lewis Hamilton, který dokonce při poslední čtvrteční tiskovce před Velkou cenou Japonska vytáhl svůj telefon a fotil se s ostatními jezdci, což posléze zveřejňoval na Snapchatu.

To samozřejmě spustilo vlnu kritiky ze strany novinářů, na kterou Hamilton oponoval: "Je to jen zábava, dělám tu nějaké fotky s jezdci, nic víc. Víte, tohle je pořád to samé dokola, snažím se to nějak obměnit."

Na druhý den se na úvod tiskové konference pořádané Mercedesem s přítomnými hned rozloučil. "Nemám v úmyslu se na tyhle tiskovky někdy v budoucnu vracet," uvedl Hamilton těsně před svým odchodem.

Na oficiální tiskovou konferenci pořádanou FIA ale dorazit musí, jinak bude potrestán. Britský pilot tak bude určitě jedním z hlavních aktérů během setkání se zástupci médií, k němuž dojde dnes v 18:00 hod našeho času. Pozváni jsou také Valtteri Bottas (Williams), Romain Grosjean (Haas), Nico Hülkenberg (Force India), Kevin Magnussen (Renault) a Sebastian Vettel (Ferrari).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 19 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy