Haas stále neoznámil svou jezdeckou sestavu pro příští rok. Co na to Gutiérrez?

Esteban Gutiérrez v kvalifikaci v Singapuru | foto: Haas F1 Team

Podle Estebana Gutiérreze jsou jednání o jeho setrvání ve Formuli 1 složitá, zůstává ale přesvědčen o tom, že lidé znají jeho kvality.

Ačkoliv zůstává Gutierréz přesvědčen o tom, že bude na startovním roštu Formule 1 i v příštím roce, nemá prozatím nic potvrzené. Setrvání u týmu Haas je pro něj prioritou, nicméně Američané se o prodloužení smlouvy s Gutiérrezem prozatím moc nebavili.

Na otázku, proč rozhodnutí trvá tak dlouho, Gutiérrez řekl: "Nevím, jak to popsat jen pár slovy. Je to velmi jednoduché, velmi jasné, ale někdy se jednoduché věci stanou složitými."

Esteban Gutiérrez při pátečním tréninku v Malajsii | foto: Haas F1 Team

Gutiérrez dokázal v letošní sezóně dojet nejlépe na 11. příčce, na první bod tedy stále čeká. Mexičan ale věří, že kompetentní lidé u Haasu vědí, proč tomu tak je.

"Jsem až překvapený z toho, jak moc mě podporují, je to velmi pozitivní. Uvědomují si, že se doopravdy snažím, nicméně jsem bohužel zatím neměl opravdové příležitosti."

"Samozřejmě je to ale frustrující, chtějí mě vidět při zisku bodů, chtějí ode mě dobré výsledky. Stále ale stojí za mnou, což je fantastické, protože jde o lidi, kteří mají na starost velká rozhodnutí v týmu," uzavřel Gutierrez.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy