Vettel: Ferrari musí být ohledně našich šancí v Malajsii realistické

Sebastian Vettel při pátečním tréninku v Malajsii | foto: Scuderia Ferrari

Podle Sebastiana Vettela je Mercedes od Ferrari příliš daleko na to, aby dokázal obhájit loňské vítězství ve Velké ceně Malajsie.

"Podle mě je správné snít. Jsme tady jen kvůli vítězství, kvůli ničemu jinému. Nemůžeme ale jenom snít. V tento moment nejsme dostatečně silní na to, abychom mohli říct, že vyhrajeme, ale jestliže díky nějakým okolnostem budeme moct vyhrát, podobně jako v loňském roce, musíme na to být připraveni."

"Myslím si, že jsme měli pár závodů, kde jsme mohli vyhrát, ale nepodařilo se nám to. Nyní se už ale díváme dopředu a máme před sebou šest závodů, ve kterých se pokusíme udělat vše, co bude v našich silách," řekl Němec.

Sebastian Vettel v Malajsii | foto: Scuderia Ferrari

Vettel byl v druhém tréninku o 0,432 sekundy před nejrychlejším Red Bullem, Verstappena s Ricciardem ale zatím neodepisuje.

"Ještě jsem neviděl všechno z dnešních tréninků. Vypadají velmi silně na středně tvrdých pneumatikách, ale nevíme, jak jsou na tom s měkkými. V posledních pár závodech jsme mohli vidět, že je to mezi námi a Red Bullem velmi těsné," uzavřel Vettel.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy