BAR využil mezery v pravidlech

B.A.R | foto: Lucky Strike B.A.R Honda

Oba jezdci se na bodované pozice nedostali, tým je proto v posledním kole stáhl do boxů.

Toto odstoupení poskytuje podle platných závodních předpisů možnost nasadit v Malajsii nové motory bez jakékoliv penalizace. FIA má zase nad čím přemýšlet.

Jenson Button, 11.
Měl jsem špatný start a pak jsem ztrácel až tři vteřiny na kolo za Villeneuvem. Jakmile jsem se dostal před něj, byl vůz velmi dobrý a spolehlivý. Ale tohle není to, co jsme chtěli a čeká nás tvrdá práce, abychom byli tam, kde chceme být.

Takuma Sato, 14.
Byl to obtížný víkend, zvláště pak s mým startem ze zadní pozice. Snažil jsem se jet, co jsem mohl, abych získal nějaké pozice, ale obecně jsme byli pomalí a musíme tvrdě pracovat, abychom se na příští závod lépe připravili.

Geoff Willis, technický ředitel
Kladným aspektem je, že oba vozy byly spolehlivé a v závěru jsme s Jensonem zajeli rychlá kola. V úvodu měli oba problémy se studenými pneumatikami a malou přilnavostí. Jakmile měli jezdci volnou cestu, byly oba vozy velmi rychlé. Byli jsme mimo body a rozhodli jsme se stáhnout oba jezdce, což nám umožní vyměnit motory bez dalšího postihu. V Malajsii nás čekají vysoké teploty. S víkendem jsme zklamáni a musíme co nejrychleji najít problém a jeho řešení.


Foto: BAR Honda

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy