Ferrari nenechalo nikoho na pochybách

Schumacher, Michael | foto: Scuderia Ferrari

Sice se Barrichello dostal jen na druhé místo, ale je jasné, že Ferrari je dobře připraveno.

Rubens Barrichello, 2.
Užíval jsem si každou vteřinu závodu. Ostatní týmy udělaly pokrok vpřed, ale musím gratulovat Ferrari, které má opět výborný vůz a skvělé pneumatiky. Měl jsem výborný start, předjel jsem Buttona a následně Villeneuva. Po 15 kolech jsem měl problémy se zadními brzdami a bylo to jako bych řídi motokáru. V závěru jsem tlačil na Fisichellu, neboť jsem měl v zádech Alonsa, ale byl jsem opatrný a snažil jsem se neriskovat. V Malajsii bude horko a motory budou trpět.

Michael Schumacher, nedokončil
Ve skutečnosti máme nějaké kladné aspekty závodu. Byli jsme konkurenceschopní, Rubens zajel perfektní závod. Myslím si, že bych skončil před Klienem. Můžeme být ale spokojeni, byl to dobrý start do sezony. Ke kolizi s Heidfeldem. Na podobné situace jsou vždy rozdílné pohledy a nemůžeme vinit jeden druhého. Při výjezdu jsem Nicka viděl a naznačil mu, že pozici budu držet, pak jsem ho neviděl a najednou jsme byli v kontaktu. Nezlobím se na něj, pokoušel se mne předjet. Vůz byl poškozený a nemělo cenu dále pokračovat

Jean Todt, šéf stáje
První víkend končíme se smíšenými pocity. Na straně jedné uspokojující druhé místo Rubense, který odjel skvělý závod. Na straně druhé Michael, který musel odstoupit z bodované pozice. Je to škoda, propracovával se vzhůru a mohl získat několik cenných bodů.

Ross Brawn, technický ředitel
Druhé místo se starým autem není rozhodně špatný výsledek a je stimulem pro nás všechny. Škoda, Michaelovy body mohly být pěknou prémií.


Foto: Scuderia Ferrari

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy