Williams na stupně nedosáhl

Williams | foto: BMW WilliamsF1 Team

Mark Webber sice startoval třetí, ale Renaulty a Barrichello s Coulthardem byli lepší.

Mark Webber, 5.
Páté místo není na start sezony špatné, ale myslím si, že jsme mohli získat lepší výsledek. Ztratil jsem pozici v první zatáčce při boji s Coulthardem, nechtěl jsem zablokovat kola, abych neničil pneumatiky a zůstal jsem viset za ním, což bylo poněkud frustrující. Máme za sebou první závod a poznali jsme hodně věcí o autě i pneumatikách. Vůz je spolehlivý, a to je velmi důležité.

Nick Heidfeld, nedokončil
Na startu jsem získal dvě místa a první stint jsem jezdil na pátém místě, ale poté jsem se zasekl za Trullim a Klienem. K nehodě s Michaelem, myslím si, že jsem to udělal dobře. Michael byl při výjezdu mimo ideální stopu. Dostal jsem se vedle něj a vybrzdil bych ho, ale nenechal mi tam dost místa a na trávě se brzdit moc nedá. Přesto jsme měli dobrý víkend, možná lepší, než jsme čekali.

Sam Michael, technický ředitel
Je příjemné odjíždět s nějakými body, které jsou tím nejdůležitějším. Škoda, že jich není více. Byli jsme dost rychlí na to, abychom jich měli o 2 nebo 3 více, ale je to teprve první závod dlouhé sezony. Mark jel dobrý závod a Nick do jeho kolize také.


Foto: BMW WilliamsF1 Team

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy