Toyotu připravily o body zadní pneumatiky

Trulli, Jarno | foto: Panasonic Toyota Racing

Jarno Trulli se propadal startovním polem až pod body. Ralf Schumacher skončil se ztrátou kola.

Jarno Trulli, 9.
Start závodu byl zvláštní, neboť to bylo nejlepší kvalifikační umístění pro Toyotu vůbec. Odjel jsem dobře, udržel druhou pozici a měl jsem výborný první stint. Ale po prvních boxech mne trápily zadní pneumatiky a začal jsem se propadat zpět. Je to škoda, ztratili jsme dobrou příležitost získat body, ale potěšila mne forma našeho kompletu.

Ralf Schumacher, 12.
Je to škoda, protože jsem měl výborný start a vše šlo dobře. Na začátku jsem ale nemohl předjíždět, neboť jsem nebyl schopen zavřít mezeru a dokončit předjetí. Následně jsem měl potíže s bezpečnostními pásy, kvůli kterým jsem musel znovu k mechanikům. Přesto jsem dále tvrdě pokračoval, neboť v Melbourne nikdy nevíte, co se stane. Chtěl bych poděkovat týmu, vůz byl dobře vyvážený a zastávky bez problémů.

Tsutomu Tomita, šéf týmu
Je mrzuté promarnit první řadu na startu, což způsobily puchýřky na jedné ze zadních pneumatik Jarnova vozu. Ralfovy problémy s pásy spočívaly v jejich uvolnění. Přes problémy jsem ale spokojen. Dokončili jsme v případě Jarna závod ve stejném kole jako vítěz. Proti loňskému roku to demonstruje náš další pokrok a spolehlivost byla výborná.


Foto: Panasonic Toyota Racing

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy