Hamilton: Kolize s Rosbergem nezmění můj přístup

Mezi oběma piloty Mercedesu zase zhoustla atmosféra (ilustrační foto) | foto: Mercedes AMG F1 Team

Ačkoliv srážka dvou Mercedesů v samotném úvodu Grand Prix Španelska vyvolala mnoho dohadů a diskusí, jak bude vztah dvojice Hamilton / Rosberg pokračovat, trojnásobný mistr světa uvedl, že se vlastně vůbec nic nemění.

Zatímco Nico Rosberg nevyloučil potřebu si s Hamiltonem rozebrat situaci "z očí do očí", Brit prohlásil, že jeho přístup ohledně boje proti týmovému kolegovi zůstává stejný.

"Upřímně řečeno, nic se nemění. Soustředíme se na závodění a samozřejmě se budeme snažit, aby se nic podobného neopakovalo, to je vše. Pokračujeme, v Monacu se nic podobného nestane, protože podobná věc se dvakrát nestává," řekl Hamilton.

Rosberg se chtěl vzájemným vyřazením zabývat a krátce po závodě připustil, že bude třeba si s Hamiltonem společně nad problémy sednout. "Je to něco, co bude v následujících dnech udělat. Teď nemohu víc říci. Momentálně jsem nesmírně rozladěný. Je to těžká situace, protože jsem měl velkou šanci ten závod vyhrát. Nejde jenom o mě, ale mrzí mně to za všechny, jsme jeden tým a všechno se nás dotýká společně. Vím, jak moc pracovali a když pak oba vozy skončí mimo trať, je to ten nejhorší možný scénář. Takže je to záležitost celého týmu," uvedl Rosberg.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy