Jordan posílí moderátorský tým pořadu Top Gear

Eddie Jordan se chystá na novou roli, v níž nejspíš bicí soupravu příliš nevyužije | foto: Sahara Force India

Úsporná opatření britské televizní stanice BBC neznamenají jenom omezení vysílání F1, ale také personální změny. Týká se to například některých bývalých osobností působících ve Formuli 1, které nyní volí jiné alternativy.

JIž jsme čtenáře F1NEWS.cz informovali, jaké přesuny, úpravy a změny vysílání týkající se BBC a Channel 4 ohledně Formule 1 v letech budoucích proběhnou. Channel 4 prozatím potvrdil pouze Davida Coultharda jako hlavní moderátorskou osobnost, ohledně dalších postů se očekává rozhodnutí na začátku března, tedy těsně před zahajením nové sezóny.

Jisté však je, že se k někdejšímu skotskému pilotu F1 nepřipojí Suzi Perry, která na svém twitterovém účtu popřela i eventualitu, že by se objevila v motoristickém pořadu Top Gear. Jeho fanoušci se však mohou těšit na jinou ikonu Formule 1. Svou účast v moderátorské sestavě potvrdil někdejší majitel stáje F1 a pozdější expert Eddie Jordan. Zacelí tak mezeru po Jeremy Clarksonovi, kterého po jeho dramatickém vyhazovu z pořadu v březnu loňského roku následovali Richard Hammond a James May.

"Skutečnost, že se připojím k týmu Top Gear je opravdu velice vzrušující. Ke všem svým budoucím kolegům moderátorům mám obrovský respekt a požádal jsem je, aby mezi sebe přijali starého kostlivce. Auta jsou mojí DNA a i když jsem měl to štěstí, že jsem si splnil spoustu věcí, účast v Top Gear je pro mě pověstnou třešničkou na dortu," rozplýval se ve svém prohlášení sedmašedesátiletý rodák z Dublinu.

Eddie Jordan doplní sestavu, v níž budou působit Chris Evans, Matt LeBlanc, novináři Chris Harris a Rory Reid plus pilotka sportovních vozů a specialistka na severní smyčku pověstného Nürburgringu Sabine Schmitz.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 6 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy