Force India letos při předsezónních testech nečeká zpoždění

Force India nehodlá opakovat problémy z loňska | foto: Pirelli

Loni měl Vijay Mallya těžkou hlavu: finanční problémy a výměna aerodynamického tunelu vedly k tomu, že se tým nezúčastnil prvních testů v sezóně a až do poloviny ročníku 2015 čekal na svou toužebnou specifikaci B.

Máme k dispozici výsledky, takže jenom můžeme připomenout, že po inovované verzi VJM08 tým pookřál a jeho výkon korunoval Sergio Pérez třetím místem v Grand Prix Ruska. Už v závěru roku ale Mallya připouštel finanční potíže, navíc nevyšlo spojení s Aston Martinem, proto se očekávalo, zda Force India nebude mít stejné problémy jako loni.

Zvláště, když kvůli nabitému programu bylo zkráceno předsezónní období - loni měly týmy na přípravu o čtyři dny více. Tým však žádné problémy nečeká a měl by se bez potíží na první testy dorazit. "Náš zimní program pokračuje bez problémů, obou testů v Barceloně se zúčastníme," potvrdil mluvčí týmu serveru GPUpdate.net.

Prohlášení přichází krátce poté, co Sauber připustil, že svůj vůz C35 stihne předvést až při druhé testovací sérii. Force India nastoupí s nezměněnou sestavou. Loni při různých příležitostech vyzkoušela i Pascala Wehrleina, Estebana Ocona nebo vítěze závodu F3 Nicka Yelloye.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy