Coulthard bude působit v F1 v další roli

Davida Coultharda budeme vídat na Grand Prix i nadále, jen s jiným logem na mikrofonu | foto: Sahara Force India

V týmech Williams a McLaren vyhrál třináct Grand Prix, jednou se stal vicemistrem světa, hned čtyřikrát mu v konečné klasifikaci patřila bronzová příčka. Nyní se David Coulthard vydává na další etapu svého působení v oblasti královny motorsportu.

Společnost Whisper Films, jejímž spoluvlastníkem je vedle někdejšího komentátora F1 Jake Humphreye také čtyřiačtyřicetiletý skotský expilot F1, se bude podílet na produkování pokrytí Formule 1 ve Velké Británii. Poté, co se BBC z úsporných opatření nebude nadále zajišťovat přenosy, oznámila nástupnická Channel 4 za produkčního partnera právě Whisper Films, do níž v minulém roce vstoupila jako menšinový partner.

"Whisper Films má bezkonkurenční produkční tým s více než dvacetiletou zkušeností ve Formuli 1 plus jedinečné kontakty v motoristickém sportu. Channel 4 a Bernie Ecclestone hovořili o novém přístupu, jsem přesvědčen, že máme ideální předpoklady jejich prognózy naplnit." uvedl pro média další spolumajitel firmy Sunil Patel.

Coulthard, který se v nové roli chopí opět moderátorského mikrofonu, Patelova slova potvrdil. "Těším se, že nastává vzrušující doba pro sport a rovněž pro Whisper Films s ohledem na osvědčenou úroveň kreativity a inovací. Svět Formule 1 je příjemně překvapen tím, co tato společnosti pro motorsport udělala, takže jde ze strany Channel 4 o moudré rozhodnutí."

Šéf televizních zpráv Channel 4 Ed Havard dodává: "Náš partner Whisper Films nastínil velmi působivou vizi přenosů z F1 a jejich zpracování, což prokazuje nesporný talent. Také nás velice těší, že David Coulthard bude v centru dění a těšíme se na následující týdny, kdy celý tým začne naplno pracovat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy