Panis by rád v Brazílii skóroval

Francouzský jezdec týmu Panasonic Toyota Racing Olivier Panis se těší na 3. Grand Prix letošního šampionátu v Brazílii, kde zažil svůj vlastní debut ve Formuli 1. Dosavadní zklamání, které Panis zaznamenal po začátku sezony, věří, že bude schopen nahradit radostí již v Brazílii.

“Provedli jsme několik rozsáhlých testů pneumatik Michelin a nalezli jsme dvě dobré směsi pro okruh Interlagos“, uvedl Panis. “Také jsme pracovali na hlavním nastavení vozu, podařilo se nám odstranit problém s tlakem paliva, díky němuž jsem musel odstoupit z obou prvních závodů!. “Tím jsme zmeškali možnost získání bodů z Austrálie a Malajsie“.

“Interlagos mám velmi rád, protože mi připomíná můj debut ve Formuli 1 před devíti lety“. “V minulosti jsem zde i bodoval a dokonce v roce 1997 se měl možnost postavit na stupně vítězů“. “Interlagos je velmi technická trať, která by mohla vyhovovat mě i Cristianovi a nakonec i našim vozům“. “Dlouhé úseky, které se táhnou do kopce před cílem, by mohly vyhovovat našim silným motorům Toyota RVX-03“.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy