Barcelona 3. den: Ralf Schumacher jel nejlíp

Německý pilot stáje BMW WilliamsF1, který se dnes zapojil do třetího dne týmových testů na okruhu ve španělské Catalunyi, zajel skvělý čas, díky kterému udával tempo celého dne. Navíc, dnešní počasí vyšlo opět výborně, protože bylo slunečno s teplotami kolem 20 stupňů Celsia.

Francouz Olivier Panis převzal vůz Toyota TF103 po Brazilci Cristiano da Mattovi a dokázal zajet třetí nejrychlejší čas dne. Panis dokázal odrazit útok jezdců Ferrari Barichella a Schumachera jen s minimálním náskokem 2 desetiny sekundy. Barichello jezdil s novým Ferrari F2003 GA poprvé a navíc musel hned dopoledne strávit nějakou dobu v boxech pro menší technické potíže. Také pracoval na úpravě bezpečnostního systému HANS a také bezpečnostních pásů.

Michael Schumacher dnes pokračoval s vozem F2002 v testování pneumatik Bridgestone v přípravách na Grand Prix Brazílie.

Vítěz Grand Prix Malajsie Kimi Raikkonen skončil ve výsledkové listině na šestém místě, jen o tři desetiny za M. Schumacherem.

Heinz Harald Frentzen byl jediným zástupcem týmu Sauber Petronas na okruhu v Catalunyi. Jako jediný odjezdil největší počet kol, přesně 111, což činilo 525 km.

Testy budou pokračovat i v pátek.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy