McLaren ve vývoji nepolevuje, do Abú Zabí přiveze další nové díly

Přední křídlo McLarenu MP4-30 | foto: Honda Racing F1

McLaren nepolevuje ve svém vývoji a chce maximálně využít poslední jízdy během závodního víkendu v Abú Zabí, aby se co nejvíce naučil v přípravách nového vozu pro příští sezónu.

"I když jde o poslední závod sezóny, tak se vývoj u nás nezastavil, a přesto na auto nasadíme ve finální velké ceně nové díly a konstrukční prvky. Náš vývoj je konstantní a velký důraz klademe na to, abychom se učili při každé příležitosti," sděluje na počátku týdne před závodem v Abú Zabí Eric Boullier.

"Naše veškeré úsilí bude tento víkend užitečné pro příští auto. A je klíčové, abychom co nejlépe využili poslední tréninky tohoto roku - nejen, abychom sezónu dobře zakončili, ale abychom mohli využít cenné informace, které během nich nasbíráme, a nasměrovali je do skutečného pokroku během zimního období," pokračuje závodní ředitel britského týmu.

Fanoušci McLarenu museli letos projevovat obzvlášť velkou trpělivost | foto: Honda Racing F1

Po poděkování týmu a partnerům se Boullier obrací na příznivce McLarenu: "Rád bych v neposlední řadě vyjádřil obrovskou vděčnost našim věrným fanouškům, kteří nám v náročných časech prokazovali neochvějnou podporu a kteří s námi sdílejí optimismus pro úspěšnou budoucnost. Těšíme se na vzrušující víkend s ohromující scenérií Jas Mariny a na začátek nové fáze pro McLaren - Hondu."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy