Italský Autosprint v roli větškyně Pýthie: Půjde Smedley k Haasu?

Opustí Smedley Massu a Williams ve prospěch barev Haasu? | foto: Williams F1 Team

Už jsme uváděli, že změny před novou sezónou neprobíhají jenom na jezdeckých postech, ale i v zákulisí, jenom nejsou tolik na očích. Ona tolik populární "škatulata, hejbejte se" provázejí tým Manor, nyní se spekuluje o změnách většího kalibru.

Jako legendární vědma Pýthie v Apollonově chrámu v řeckých Delfách se pouští italský magazín Autosprint do úvah, zda změní britský inženýr Rob Smedley barvu dresu a zakotví u nově se rodícího týmu Haas. Jedenačtyřicetiletý Brit naposledy převlékl týmové barvy po odchodu od Ferrari k Williamsu, kam následoval svého dlouholetého svěřence a přítele Felipe Massu. Zatím se však ani jedna strana nevydala jakéhokoli vyjádření.

S ohledem na příchod sedmnáctiletého Lance Strolla k Williamsu se podle italského periodika rýsuje další zajímavá změna - do britské stáje by mohl zamířit současný šéf Ferrariho akademie závodních naději Luca Baldisserri. AUTOSPRINT naznačuje, že by Baldisserriho mohl zaměstnat otec zmíněného mladíka jako privátního konzultanta - kanadský multimilionář Lawrence Stroll působí v módním průmyslu. 

V souvislosti se Strollem a angažováním jeho syna se rovněž hovoří o určité strukturální změně v týmu Williams, Kanaďan by měl převzít procentuální podíl od šéfa týmu Mercedes Toto Wolffa. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy