Rosberg: "Auto bylo v pořádku." A co hození kšiltovky po Hamiltonovi? + video

Nico Rosberg v Austinu | foto: circuitoftheamericas.com

Nico Rosberg hořce lituje své chyby, po které se připravil o vedení ve Velké ceně Spojených států. Co ji podle něj způsobilo?

Bylo něco špatně s autem, kvůli čemu vyjel z trati? "Ne, určitě netvrdím, že něco bylo autu. Teď předpokládám, že jsem udělal chybu. Zkrátka jsem moc protočil kola, vyjel mimo na studených pneumatikách, které ještě nebyly zahřáté. Ale celé mi to přišlo velmi, velmi podivné. Něco takového se mi ještě nikdy dříve nestalo, takže se na to určitě ještě podívám, abych to zkusil pochopit."

Před příchodem na stupně vítězů mu v zákulisí jeho týmový kolega a novopečený trojnásobný mistr světa Lewis Hamilton hodil reklamní kšiltovku Pirelli, kterou si měli nasadit. Nico ji směrem k němu hned vztekle hodil zpět. Proč? "Šlo jen o nějaké hry, nic vážného. Nic za tím nebylo," vysvětluje své jednání hodně frustrovaný Rosberg.

Video: Rosberg háže reklamní kšiltovku zpět po Hamiltonovi

Na otázku, co plánuje pro příští rok, protože je podruhé za sebou s nejrychlejším vozem v poli poražený, odpovídá: "Ještě jsem o tom nepřemýšlel. Stále jsem v dnešním dnu a prožívám dnešní zklamání. Nevím. Co na to mám říct? Cokoliv se odehrálo v minulosti, to mě před dalšími dny nezmění. Vždy útočím naplno, hodně se snažím - jsem takový."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 6 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy