McLaren oznamuje nového sponzora

Chandon - nový sponzor McLarenu | foto: McLaren

McLaren dnes během slavnostní akce ve Wokingu oznámil nového sponzora: společnost Chandon. Půjde o dlouhodobé partnerství se známým výrobcem vín a alkoholických nápojů - se společností Moët Hennessy

Chandon je jednou z nejznámějších značek společnosti Moët Hennessy, která patří do francouzské skupiny LVHM (Moët Hennessy Louis Vuitton SA) zaměřené na luxusní produkty. Jde o svěží novou odrůdu šumivého vína, při jejímž zpracování se využívá tradiční francouzské know-how. Chandon má dnes šest vinic po celém světě (v Argentině, v Austrálii, v Brazílii, v Číně, v Indii a ve Spojených státech).

Výkonný ředitel společnosti Moët Hennessy Christophe Navarre po podpisu smlouvy uvádí: "Příběh týmu McLaren Honda je charakteristický lidským úsilím plným hrdinských šampionů, kteří stanuli na globální sportovní scéně. Chandon je moc rád za to, že se může spojit s F1 týmem McLaren Honda. Jde o velkou novou příležitost, jak spojit naše fanoušky po celém světě, a užít si hloubku tohoto spojení."

Umístění loga Chandonu na monopostu McLarenu | foto: McLaren

Výkonný ředitel McLarenu komentuje: "Je to velmi vzrušující, že se Moët Hennessy prostřednictvím Chandonu rozhodl vytvořit unikátní, dlouhodobé partnerství. Chandon a McLaren Honda k sobě přirozeně pasují - oba sdílejí vášeň pro inovace ve všem, co děláme, spojenou s jedinečným stylem a přístup. Pro všechny v McLarenu Hodně jde o velké privilegium stát se partnery Chandonu, jedné z nejikoničtějších značek portfolia Moët Hennessy."

Jenson Button a McLaren s umístěním log pro sezónu 2016 | foto: McLaren

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy