V garáži týmu Force India se kradlo

O podobnou "hračku" tým Force India v sobotu přišel (ilustrační foto) | foto: Sahara Force India

Není to tak dávno, kdy jsme informovali o nepříjemné zkušenosti Jensona Buttona se zloději. To ale byla záležitost na hony vzdálená místu konání závodů. Teď se pobertové vydali přímo do dění Grand Prix Itálie.

V neděli ráno zažili v garáži Force India nemilé překvapení. Chyběl totiž jeden z volantů, jehož hodnota je odhadována na 100 000 eur. Zástupci týmu neprodleně zavolali policii, dle zjištění muselo k odcizení součásti závodního vozu dojít nejspíš v noci ze soboty na neděli.

Mluvčí týmu se omezil na strohé konstatování potvrzující odcizení uvedeného předmětu a že ze strany týmu nedošlo k žádnému pochybení umožňujícímu krádež. Zároveň potvrdil, že vyšetřování nadále trvá a tudíž je pachatel neznámý, což potvrzuje i policejní zpráva.

V paddocku Grand Prix nejsou krádeže běžným jevem, a pokud ano, tak jde spíš o humorné záležitosti. Když ještě v 50. letech spolupracoval legendární ing. Carlo Chitti s Ferrarim, zmizelo z boxů několik půlek pečených kuřat určených pro mechaniky. Jak se později zjistilo, pachatel byl pouze jeden - právě nenasytný Chitti. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy