Manor odtajnil nové zbarvení a sponzora

Od Grand Prix Velké Británie už bude mít Manor tuto podobu. | foto: Manor Racing

Prozatím nejpomalejší tým letošního startovního pole proslul ještě něčím jiným, než okupováním konce startovního pole - čistými liniemi, na nichž chyběly sponzorské nápisy. Teď se vše mění, protože Manor oznámil příchod hlavního mecenáše.

Ve čtvrtek oznámil tým Manor Marussia F1 novou smlouvu se společnností Flex Box, předního výrobce a dodavatele přepravních, skladovacích a dopravních kontejnerů. Kontrakt byl podepsán do konce sezóny 2015 a vstupuje v platnost s účinností od tohoto víkendu, tedy včetně Grand Prix Velké Británie. Bude to tedy jedna z dalších změn, které tým Manor už avizoval (článek zde).

Mezinárodní společnost se sídlem v Hong Kongu vyrábí a dopravuje přes 25 000 kontejnerů všech typů po celém světě, centrály má v Číně, Evropě, Austrálii, na Novém Zélandu, v Severní a Jižní Americe.

Johnu Boothovi přibyl významný spojenec. | foto: Manor Racing

"S radostí sdělujeme, že můžeme uvítat společnost Flex Box v našem týmu. V obou případech jde o ambiciózní podniky, jejichž cílem je aspirovat na růst na mezinárodní scéně a mít zásadní vliv v příslušných odvětvích," uvedl nového sponzora šéf týmu Manor John Booth. "Je to naše druhé významné partnerství v několika týdnech, takže můžeme mluvit o příznivém rozvoji našeho týmu. Je pro nás důležité přivítat věhlasné značky a pomáhat jim současně k dosažení jejich vlastních globálních týmů," dodal Booth.

"Jsem potěšen, že jsme uzavřeli dohodu mezi naší firmou a týmem Manor Marussia F1 a můžeme tuto skutečnost oznámit u příležitosti domácí Grand Prix této stáje," uvedl výkonný ředitel a majitel společnosti Flex Box Henrik Nielsen. "Máme dlouhou tradici v propojení s motoristickým sportem, v němž jsme působili v devíti různých kategoriích, takže už máme určité zkušenosti. Je pro nás potěšitelné, že můžeme rozšířit svůj vliv poprvé i do formule 1, která je v našich globálních ambicích důstojnou reprezentací našeho podnikání."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy