Arrivabene: Bottas není jediným, kdo mi zavolal - o Ferrari sní všichni

Kimi Räikkönen - zůstane u Ferrari i příští rok? | foto: Scuderia Ferrari

Ferrari zatím stojí za Kimim Räikkönenem. Pokud ale nezlepší své výkony, má v záloze připraven užší seznam kandidátů, kteří by jej mohli v budoucnosti nahradit. Blíže se k němu vyjádřil šéf týmu Maurizio Arrivabene

Kimi zaostává za svým týmovým kolegou Sebastianem Vettelem v závodech, v nichž nasbíral o 38 bodů méně, a zejména v kvalifikacích. Ferrari je ochotné mu i nadále poskytovat plnou podporu a dát čas pro získání lepších výsledků. Mezitím se již objevilo několik spekulací, kdo by jej mohl nahradit.

Mezi hlavní kandidáty se řadí Valtteri Bottas, který podle Arrivabeneho již Ferrari oslovil. Ale rozhodně není jediný, kdo mu zavolal. "Kdybych vám dal seznam kandidátů, kteří mi od počátku sezóny zavolali, Bottas je pouze jedním z mnoha. Ferrari je autem, o kterém sní všichni. Máme ale jen dvě místa a obě jsou plná," cituje jej La Gazzetta dello Sport.

Na otázku, zda mezi nimi figuruje i Daniel Ricciardo, který je frustrován letošní výkonností Red Bullu, šéf Ferrari odpovídá, že ne. "Možná nemá moje číslo."

Valtteri Bottas není jediným kandidátem na místo Kimiho Räikkönena | foto: Petr Hlawiczka / F1NEWS.cz / INCORP images

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy