Za Ferrari hovoří výsledky

Schumacher, Michael | foto: Scuderia Ferrari

Michael Schumacher ukončil triumfy týmového kolegy, ten dnes závod pro kolizi nedokončil.

Michael Schumacher, 1.
Historický den pro F1. Získat ve stejný den Pole position i vítězství. Bylo to vzrušující, ale já bych raději preferoval starý systém, tohle bylo dost stresující pro mechaniky a inženýry. Ralfa jsem měl stále v zrcátcích a mezera mezi námi nenarůstala tak rychle, jak jsem očekával. Protože jsme nejezdili včera, bylo těžké odhadnout, na jaké strategii kdo je. Tím jsem byl docela znepokojený, ale nakonec vše dopadlo dobře a nepotkaly mne žádné problémy.

Rubens Barrichello, nedokončil
Moje vítězství v Číně mne v kvalifikaci poškodilo. Škoda kolize s Coulthardem. Myslím si, že jsem ho překvapil a neviděl mne. Proto mi zatáčku zavřel. Byla to závodní nehoda. Byl to pěkný závod, vůz byl výborný a já jezdil vynikající časy na kolo. Sice jsem zpočátku uvízl za Montoyou a Trullim, ale pak jsem byl schopen jet dopředu tvrdě. V Brazílii bych chtěl navázat na má vítězství v Itálii a Číně.

Jean Todt, prezident Ferrari
15 výher ze 17 závodů, čísla hovoří za nás. Po fantastické kvalifikaci ovládl Michael i závod. Vedl ho od startu až do cíle. Vůz byl dokonalý, Bridgestone také a tým odvedl skvělou práci. Naším cílem bylo zde zvítězit a jsme šťastní, že se nám to podařilo. Už kvůli tomu, že náš partner Bridgestone je tu doma.


Foto: Scuderia Ferrari

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy