Trulli se rozešel s Renaultem

Trulli, Jarno | foto: Jarno Trulli

Flavio Briatore sice zatloukal o sto šest, ale dnes večer bylo potvrzeno ukonční spolupráce Jarna Trulliho s týmem Renault.

Trulli během GP Německa oznámil, že na konci roku tým opustí. Od té doby to s ním i s jeho výkony v Renaultu šlo od desítí k pěti. Trulli a šéf Renaultu Briatore se navzájem obviňovali, kdo že je za jeho mizerné výsleky v posledních dvou závodech zodpovědný.

Ihned se objevily spekulace, že Trulli u týmu končí a pravděpodobně bude nahrazen Jacquesem Villeneuvem, který by měl tento týden testovat s Renaultem v Silverstone. Tato informace byla ze strany Renaultu vehementně popírána až do dnešního večera, kdy se vše potvrdilo.

"Dohodli jsme se s Renaultem na ukončení spolupráce, souhlasili se všemi našimi podmínkami. Spolupráce byla ukončena dnes (14.10.) v 19:00 h. Jarno by rád poděkoval Renaultu za společnou spolupráci a společné úspěchy. Budeme tak moci s našim novým týmem začít spolupracovat dříve, než jsme čekali," řekl mluvčí Jarna Trulliho.

Se kterým týmem má však Trulli podepsanou smlouvu stále oznámeno nebylo. Nejpravděpodobnější je Toyota, ale mluví se také o týmu BAR.

Foto: Jarno Trulli

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy