Fisichella chválí svůj tým

Massa, Felipe | foto: Sauber Motorsport AG

Peter Sauber byl dnes velmi spokojen, když po první kvalifikaci viděl své vozy ve druhé řadě. Druhá část byla slabší, ale i tak výborný výsledek kazí především penalizace.

Giancarlo Fisichella zajel v první části kvalifikace čtvrtý čas a kromě Ferrari jej překonal jen těsně pouze jeho týmový kolega. I méně úspěšná druhá polovina kvalifikace je pro Sauber velmi povzbudivým výsledkem, Fisichella odstartuje z 8. pozice.

"Dnešek byl zcela opačný než včerejšek! Dosáhli jsme obrovského zlepšení a vyvážili jsme auto," hodnotí kvalifikaci spokojený Fisichella. "Myslím, že svoji roli sehrálo i počasí. Zítra bude těžké vybojovat body, ale my se o to pokusíme a když startujeme z první desítky, určitě máme šanci."

Felipe Massa dnes podal v první kvalifikaci lepší výsledek než jeho týmový kolega, ale do druhé části nenastoupil, neboť i při výborném výsledku by kvůli penalizaci za výměnu motoru startoval z konce startovního pole:

"Co na to říct? Ze všech okruhů, kde jezdíme, je tady a v Monaku nejtěžší předjíždění. A zrovna tady mi selhal motor. Je to obrovská smůla, protože jsme hodně zlepšili nastavení auta."

Foto: Sauber Petronas

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy